Hygiena výživy

17.05.2017

Exkurze studentů 3. Lékařské fakulty

Hygienická stanice hlavního města Prahy informuje o proběhlé exkurzi studentů 3. Lékařské fakulty Univerzity Karlovy v Praze ve stravovacím zařízení. MUDr. Zdeňka Shumová, vedoucí oddělení hygieny výživy

Celý článek

10.05.2017

Pražští hygienici opět vyrazili na kontroly stánků

Hygienická stanice hlavního města Prahy informuje o kontrolách stánkového prodeje v rámci jednorázových akcí. MUDr. Zdeňka Shumová, vedoucí oddělení hygieny výživy

Celý článek

21.12.2016

Hygienici se zaměřili na vánoční trhy a bezpečnost prodávaných pokrmů

Hygienická stanice hlavního města Prahy informuje Pražany o zjištěných hygienických nedostatcích a bezpečnosti prodávaných pokrmů v rámci stánkového prodeje na vánočních trzích. RNDr. Jan Jarolímek, MBA, ředitel

Celý článek

04.11.2016

Food festival „Polévkování a guláše“ pod dohledem pražských hygieniků

Hygienická stanice hlavního města Prahy informuje veřejnost o kontrolách, provedených při akci „Polévkování a guláše“ o víkendu dne 29. 10. 2016 na smíchovské náplavce. RNDr. Jan Jarolímek, MBA, ředitel

Celý článek

04.10.2016

Pražští hygienici se aktivně zapojili do pokračování kontrolní akce „Alkohol“

Hygienická stanice hlavního města Prahy informuje o pokračování kontrol v rámci kontrolní akce "Alkohol". MUDr. Kunstovná, ředitelka odboru HV a PBU

Celý článek

09.08.2016

Hygienická pravidla pro pořadatele gastrofestivalů či jednorázových akci spojených s podáváním občerstvení

Hygienická stanice hlavního města Prahy informuje pořadatele a prodejce občerstvení na gastrofestivalech o základních hygienických požadavcích na jejich pořádání. Bližší informace v textu. MUDr. Svrčinová, ředitelka sekce podpory a ochrany veřejného zdraví

Celý článek

22.07.2016

Hygienici pokračují v kontrolách na pražských náplavkách

Hygienická stanice hlavního města Prahy informuje o výsledcích kontroly akce „Pivní festival“ na Náplavce Rašínovo nábřeží, Praha 2. MUDr. Hana Kunstovná, ředitelka odboru HV a PBU

Celý článek

24.04.2016

Oznámení nežádoucího zdravotního účinku po konzumaci potraviny (nutrivigilance)

Objevila-li se u Vás nežádoucí reakce po konzumaci potraviny či doplňku stravy, měli byste tuto skutečnost v prvé řadě konzultovat se svým ošetřujícím lékařem.

Celý článek

24.04.2016

Zkoušky ze znalosti hub

Zkoušky ze znalosti hub pro žadatele s trvalým pobytem fyzické osoby nebo sídlem právnické osoby na území Hlavního města Prahy v rozsahu vyhlášky č. 475/2002 Sb.,

Celý článek

24.04.2016

Zásady správné výrobní a hygienické praxe ve stravovacích službách

Informace pro provozovatele provozoven stravovacích služeb k zavedení kontrolních postupů na principu HACCP lze získat v příručce „Zásady správné výrobní a hygienické praxe ve stravovacích službách, I. a II.

Celý článek


1 2