Informace

29.05.2017

Nebezpečný výrobek: Lesk na rty BAOLISHI Lip Gloss, Net:6 ml

Hygienická stanice hlavního města Prahy upozorňuje na nebezpečný výrobek na trhu. Sekretariát ředitele

Celý článek

26.05.2017

Festival pod širým nebem? „Věnujte pozornost skladování potravin,“ radí hygienici

Hygienická stanice hlavního města Prahy uspořádala bezplatnou přednášku na téma Hygienická pravidla jednorázových akcí. Pořadatelé food festivalů a provozovatelé stánků se dozvěděli na co si dát největší pozor. Mgr. Dana Mertová, tisková mluvčí

Celý článek

07.04.2017

Informace pro žadatele zkoušek ze znalosti hub pro rok 2017

Hygienická stanice hlavního města Prahy zveřejňuje termíny zkoušek ze znalosti hub pro letošní rok. Podrobnosti najdete v textu. MUDr. Hana Kunstovná, ředitelka odboru hygieny výživy a PBU

Celý článek

31.03.2017

Jaké jsou zásady správné výrobní praxe?

Se zájmem se setkala přednáška na téma HACCP – systém kritických bodů, kterou bezplatně pořádala pro veřejnost HSHMP. Bližší informace v textu. RNDr. Jan Jarolímek, MBA, ředitel

Celý článek

30.03.2017

Hygienici upozorňují: skleničky z tvrzeného skla mohou náhle prasknout

Skleničky z tvrzeného skla mohou bez varování prasknout. Hygienická stanice hlavního města Prahy a společnost IKEA proto upozorňují na toto nebezpečí. Bližší informace v textu. RNDr. Jan Jarolímek, MBA, ředitel

Celý článek

07.03.2017

Jsou hračky bezpečné?

Hygienická stanice hlavního města Prahy si vás dovoluje pozvat na zajímavou přednášku na téma: „Jsou hračky, s kterými si naše děti hrají, bezpečné?“. Bližší informace v pozvánce. Sekretariát ředitele

Celý článek

06.01.2017

Výsledky kontrol zmrzlin a ledových tříští v zařízeních poskytujících stravovací služby

Hygienická stanice hlavního města Prahy informuje o výsledcích úkolu hlavního hygienika ČR zaměřeného na kontrolu zmrzlin a ledových tříští ve stravovacích službách k ověření jejich bezpečnosti. MUDr. Kunstovná, ředitelka odboru HV a PB

Celý článek

22.08.2016

Výsledky sledování zdravotní nezávadnosti vybraných pokrmů a výrobků z rybího masa a mořských plodů

Hygienická stanice hlavního města Prahy informuje o výsledcích úkolu hlavního hygienika ČR zaměřeného na sledování zdravotní nezávadnosti pokrmů a výrobků z rybího masa a mořských plodů ve stravovacích službách. MUDr. Kunstovná, ředitelka odboru HV a PBU

Celý článek

12.08.2016

Výskyt nebezpečné potraviny v tržní síti: balený rybí výrobek „Losos divoký uzený - kousky 100 g, šarže L23012562/T4, prodávající NEKTON – Vrňata s. r. o., K lesu 758/49, 142 00 Praha 4“

Hygienická stanice hlavního města Prahy informuje veřejnost o výskytu nebezpečné potraviny v tržní síti. Jedná se o balený rybí výrobek „Losos divoký uzený-kousky“. Více v přiloženém textu. RNDr. Jan Jarolímek, MBA, ředitel

Celý článek

09.08.2016

Výsledky kontrol zaměřených na zdravotní rizika plastového kuchyňského nádobí a náčiní (výrobky z melamino-formaldehydové pryskyřice)

Hygienická stanice hlavního města Prahy se podílela na plnění cíleného úkolu hlavního hygienika ČR zaměřeného na plastové kuchyňské nádobí a náčiní z polyamidu a melamin-formaldehydové pryskyřice. MUDr. Kunstovná, ředitelka odboru HV a PBU

Celý článek


1 2