Nebezpečné výrobky

11.06.2019

Nebezpečný výrobek: MoLash® Eyelash serum, 04.2021-01

Hygienická stanice hlavního města Prahy upozorňuje na nebezpečný výrobek na trhu. Kancelář ředitele HSHMP

Celý článek

06.06.2019

Nebezpečný výrobek: Panenka EnchanTimals, CARING IS OUR EVERTHING, NO. 1228

Hygienická stanice hlavního města Prahy upozorňuje na nebezpečný výrobek na trhu. Kancelář ředitele HSHMP

Celý článek

30.05.2019

Upozornění na nebezpečný výrobek: krůtí stehenní plátek bez kosti, bez kůže, vakuově balený (krůtí steak); datum zmrazení: 22.10.2018

HSHMP informuje o prokázané přítomnosti bakterií rodu Salmonella ve výrobku krůtí stehenní plátek bez kosti, bez kůže, vakuově balený (krůtí steak); datum zmrazení: 22.10.2018; minimální trvanlivost: 22. 10. 2019; šarže č.: R13595.

Celý článek

14.05.2019

Nebezpečný výrobek: Panenka Girl Fashion, Beautiful Girl

Hygienická stanice hlavního města Prahy upozorňuje na nebezpečný výrobek na trhu. Kancelář ředitele HSHMP

Celý článek

30.04.2019

Nebezpečný výrobek: GUMOVÁ KAČENKA S MLÁĎATY - YFM001

Hygienická stanice hlavního města Prahy upozorňuje na nebezpečný výrobek na trhu. Kancelář ředitele HSHMP

Celý článek

24.04.2019

Nebezpečný výrobek: First love, for woman, EAU DE PARFUM, perfume

Hygienická stanice hlavního města Prahy upozorňuje na nebezpečný výrobek na trhu. Kancelář ředitele HSHMP

Celý článek

17.04.2019

Upozornění na nebezpečný výrobek: kuřecí steak VAC 211030 bez kůže a kosti dodávaný pod značkou drůbež Dýšina; prodejce: Bidfood Czech Republic; číslo šarže: 1909220324; země původu: Polsko; datum minimální trvanlivosti: 25. 8. 2020

HSHMP informuje o prokázané přítomnosti bakterií rodu Salmonella ve výrobku kuřecí steak VAC 211030 bez kůže a kosti dodávaný pod značkou drůbež Dýšina; prodejce: Bidfood Czech Republic; číslo šarže: 1909220324; země původu: Polsko.

Celý článek

12.04.2019

Upozornění na nebezpečný výrobek: kuřecí steak VAC 211030 bez kůže a kosti dodávaný pod značkou drůbež Dýšina; číslo šarže: 1909120324; země původu: Polsko; datum minimální trvanlivosti: 24.8.2020

HSHMP informuje o prokázané přítomnosti bakterií rodu Salmonella ve výrobku-kuřecí steak VAC 211030 bez kůže a kosti dodávaného pod značkou drůbež Dýšina; číslo šarže: 1909120324; země původu: Polsko; datum minimální trvanlivosti: 24.8.2020.

Celý článek

12.04.2019

Nebezpečný výrobek: bambusový hrnek, Out ot the Blue KG (Roxan)

Hygienická stanice hlavního města Prahy upozorňuje na nebezpečný výrobek na trhu. Kancelář ředitele HSHMP

Celý článek

28.03.2019

Nebezpečný výrobek: Panenka Fashjon, Charm is infinite, Beautiful, plyšové hračky

Hygienická stanice hlavního města Prahy upozorňuje na nebezpečný výrobek na trhu. Kancelář ředitele HSHMP

Celý článek


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10  ...